Neem contact op met Vivante Bekenkamp 

Heb je een vraag? Wil je advies ontvangen? Of heb je hulp nodig bij jouw interieurideeën? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. We helpen je graag! 

Laat hieronder weten wat wij voor je kunnen betekenen, dan wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij zijn doordeweeks ook telefonisch bereikbaar van 08.00 tot 17.30 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en zondag van 12.00 tot 17.00. 

Liever persoonlijk en vrijblijvend advies in onze showroom?

Druk dan op 'Afspraak maken' en vul in welk filiaal de voorkeur heeft om te bezoeken. Je hebt de keuze uit ons filiaal in Hilversum, Bussum, Laren, Baarn, De Bilt of onze shop in woonwarenhuis Nijhof. Op die manier kunnen wij samen met jou bepalen welke adviseur het beste advies kan geven en hoeveel daarvoor nodig is. Wij nemen dan direct contact met je op voor het maken van een afspraak. Uiteraard is het ook mogelijk om langs te komen zonder afspraak. 

Form fields

Krijg vrijblijvend advies op maat!

Wij begrijpen dat er veel komt kijken bij het uitzoeken van de juiste aankleding van de woning. Om je daarin te begeleiden geven onze binnenhuisadviseurs advies over de praktische mogelijkheden van onze producten. Daarnaast geven wij ook persoonlijk kleuradvies om de gordijnen, shutters, vloer en raamdecoratie aan te laten sluiten bij de kleuren van de muur, muebels en accessoires in huis. 

Wij beschikken over showrooms met een uitgebreide collectie van gerenommeerde merken voor alle producten die wij verkopen. Tijdens het adviesgesprek in onze showroom laten wij je direct alle mogelijkheden zien en naar aanleiding van uw wensen kunnen een offerte op maat opstellen. 

Het is altijd mogelijk om zichtstalen van de producten mee naar huis te nemen. Wanneer de keuzes bepaald zijn komen wij langs om alle producten in te meten. Uiteraard geven wij daarbij nog extra advies zodat de expertise van de inmeter extra zekerheid geeft dat je de juiste keuze maakt.