Vivante Bekenkamp adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

Vivante Bekenkamp neemt jou alles uit handen als het gaat om interieur

Op donderdag 18 en dinsdag 23 oktober 2018 organiseren wij workshops voor iedereen die graag wilt nog beter wilt worden in het stijlen van je huis. Dus ga je binnenkort verhuizen of wil je je huidige woning een nieuwe uitstraling geven? Dan is deze workshop voor jou!

Onze interieur stylist José Kroon en interieuradviseur Phyllis Ruisendaal staan voor je klaar om te voorzien in het juiste advies, tips en trucks. Het belooft een gezellige dag te worden.

Wil je meer weten? Schrijf je dan nu in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. Wij laten dan weten wanneer er nog ruimte is. Bij het invullen van het formulier is het fijn als je aan kunt geven welke dag (18 of 23 oktober) jouw voorkeur heeft.

De workshops zijn van beginnen om 9:30 tot 12:00. Ons adres is Oud Bussummerweg 24 in Bussum.


Schrijf je nu in!

Jose Kroon Interieurstyliste

Mogen wij u voorstellen aan onze interieurstyliste José Kroon? Wij heeft al vele jaren, met succes, ervaring op het gebied van interieur styling en aankleding van huizen en horeca.

Het is mogelijk om van haar expertise gebruikt te maken. Door middel van meerdere adviesgesprekken, in onze showroom of bij u thuis, brengt zij uw wensen volledig in kaart. Met behulp van 'moodboards' geeft zij richting aan de kleurkeuzes en materialen in uw nieuwe interieur.

Wilt u meer weten? Kom dan langs in onze showroom of maak direct een afspraak met José. (035) 628 02 03

De grote merken van Vivante Bekenkamp

Bij Vivante Bekenkamp verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex®
Parade
Bonaparte
De Ploeg
Artelux
Kendix
Desso
Jasno
Somfy
Moduleo
Forbo