Vivante Bekenkamp adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

Kom langs in onze vernieuwde showroom!

Onze showroom is in 2018 weer vernieuwd. Zo hebben wij een volledig vernieuwde Luxaflex shop met allerlei verschillende nieuwe ontwikkelingen op het gebied van raamdecoratie. Bovendien is onze collectie PVC vloeren vernieuwd en hebben wij onze showroom voorzien van nieuwe PVC vloeren, is verschillende patronen.

Daarnaast is het mogelijk om verschillende soorten muurbekleding bij ons te bekijken zoals moswanden, houten wanden en exclusief behang.

Vrijdag 12 oktober zijn wij open van 9.00 tot 17.30.

zaterdag 13 oktober zijn wij open van 10.00 tot 17.00

Zondag 14 oktober zijn wij open van 12.00 tot 17.00


Maak een afspraak

Vloeren Actie 3-Daagse

Om te vieren dat onze showroom vernieuwd is, ontvangt u tijdens onze openingsdagen maar liefst 20% op alle vloeren van het merk Vivante. Bekijk al onze tapijt, laminaat en PVC vloeren in onze showroom. Vraag tevens naar alle overige acties die gelden op raamdecoratie en zonwering en vraag naar de voorwaarden in onze showroom. Deze actie geldt alleen tijdens deze drie dagen.


Neem contact op met ons

Gratis Powerview Hub voor bediening via Smartphone

Wil jij je raamdecoratie van Luxaflex bedienen met je smartphone? Dat kan vanaf nu! Luxaflex heeft namelijk een eigen app waarmee je alle elektrische raamdecoratie in jouw woning kunt bedienen. Tijdens onze kennismakingsdagen geven wij de Luxaflex Hub t.w.v. € 229,-.


Bekijk onze merken

De grote merken van Vivante Bekenkamp

Bij Vivante Bekenkamp verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex®
Parade
Bonaparte
De Ploeg
Artelux
Kendix
Desso
Jasno
Somfy
Moduleo
Forbo