In Nijhof Baarn

Elke zondag open

Ik wil graag op zondag langskomen

de mooiste raambekleding vind je

bij Vivante Bekenkamp

Klik hier voor meer informatie

De mooiste vloeren bij Vivante Bekenkamp

Bekijk hier onder vloeren

Kwaliteit en persoonlijke aandacht

Kwaliteit staat bij ons op nummer één. Dat vind je niet alleen terug in de kwaliteit van onze producten maar ook in de uitstraling van onze showrooms, het vakwerk van onze stoffeerders en de vakkundigheid van onze adviseurs. Bovendien krijg je bij ons altijd persoonlijk advies in onze showroom. Ervaar het zelf en kom langs in een van onze showrooms. 

Dé woonwinkel in regio Hilversum, Bussum, Laren, Baarn en De Bilt

Eens in de zoveel tijd is jouw huis toe aan een nieuwe woninginrichting en die vind je in onze woonwinkel in Hilversum, Baarn, Bussum, Laren of De Bilt. Je wilt er een eigentijdse draai aan geven, maar tegelijkertijd wil je ook je vertrouwde, huiselijke sfeer behouden. Soms kan dat best lastig zijn. In onze woonwinkels in Bussum, Hilversum, Baarn, De Bilt en Laren staan we voor je klaar om je te adviseren over je woninginrichting. We denken graag met je mee en zoeken binnen de vele mogelijkheden naar de items die bij jouw interieurwensen passen. Je mag van ons vakkundigheid, betrokken advies en alle aandacht verwachten. We hopen je binnenkort te verwelkomen in onze woonwinkel In Hilversum, Baarn, De Bilt of Bussum voor advies op maat over je woninginrichting!

Raamdecoratie

Gordijnen

Vloeren

Over ons

JASNO Shutters

Onze merken

Bekenkamp Styling Service

Wij begrijpen dat keuzes niet altijd makkelijk gemaakt zijn, zeker als het draait om interieur- en kleurkeuzes. En dat is nu net het gebied waar wij gedreven en ervaren mee zijn en die expertise willen wij maar wat graag met onze klanten delen! Om die reden bieden wij een unieke dienst aan; styling- en interieuradvies voor de gehele woning.

Samen met u als klant maken wij een interieurplan waarbij wij kijken welke woonstijl bij u past en stemmen daar het kleurgebruik, de woninginrichting en de styling op af. Door middel van meerdere persoonlijke gesprekken in onze showroom en bij u thuis creëren wij een nieuw thuis voor u. 

We dress your home

Bij Vivante Bekenkamp, met woonwinkels in Hilversum, Bussum, Baarn en De Bilt hebben we een ruim en kwalitatief assortiment voor je vloer: van pvc en laminaat, tot vinyl en tapijt. Op het gebied van ramen vind je bij ons gordijnen, rolgordijnen, jaloezieën, dupli-gordijnen en plisségordijnen. Zo is er altijd raamdecoratie die past bij jouw smaak en bij jouw huis. We verkopen dan ook alles wat je nodig hebt voor een prachtige woninginrichting. Dat is ideaal als je net een mooi nieuw huis hebt betrokken, of natuurlijk als je je woninginrichting opnieuw wilt aanpakken. In alle gevallen geven onze ervaren medewerkers je graag deskundig advies.

Mooie merken bij onze woonwinkel

Vivante Bekenkamp zorgt voor een verzameling van eigentijdse vloeren, mooie gordijnen of stijlvolle raamdecoratie van veel mooie merken. Je vindt bij onze woonwinkel in Hilversum, Baarn en Bussum onder andere de volgende artikelen op het gebied van woninginrichting, waardoor je je gehele huis prachtig opnieuw kunt inrichten:

- Luxaflex® - Parade
- Desso - Bonaparte
Artelux - Marmoleum
Kendix Novilon
- De Ploeg - Somfy
- CCbyJab

Kies voor raamdecoratie en vloeren op maat

We combineren ons oog voor trends met vakmanschap. Met liefde en aandacht komen we tot een schitterend eindresultaat: jouw ideale woninginrichting. Kom op afspraak langs bij een van de woonwinkels in Hilversum, Baarn, Bussum en De Bilt!

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook