Vivante Bekenkamp klasse in detail

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

Vivante Bekenkamp, we dress your home.

Vivante Bekenkamp is dé specialist op het gebied van maatwerk vloeren, gordijnen, raamdecoratie, shutters en wandbekleding. Wij kijken graag samen met u in onze showroom naar de mogelijkheden bij u thuis. Naar aanleiding van uw wensen, geven wij maatwerk advies aan huis en meten wij alle producten vakkundig op. Tevens bekijken wij de montagemogelijkheden en bieden een passende oplossing voor elke situatie. Daarnaast beschikken wij over eigen stoffeerders die alles vakkundig en netjes monteren.

Kom inspiratie op doen in één van onze 3 showrooms in Hilversum, Bussum of Laren en bekijk alles op het gebied van woninginrichting. Wist u dat wij ook beschikken over een styliste. Zij kan u het beste advies geven op gebied van styling en de inrichting van uw huis en kan assisteren bij de aanschaf van de juiste meubels en verdere inrichting van het interieur.


Maak een afspraak

De historie van Vivante Bekenkamp

De naam Bekenkamp is inmiddels niet meer weg te denken in en om 't Gooi. Door de overname in 2008 door Ter Wal woninginrichting ontstond er een sterke speler op het gebied van woninginrichting en is Bekenkamp ingetrokken in de nieuwe showroom op de Nieuwe Havenweg 5 te Hilversum. Ter Wal woninginrichting was tot begin jaren '00 gevestigd op de bosdrift in Hilversum en is door de overname door Ambiance Zonwering van der Wal verhuisd naar de Beresteinseweg in Hilversum. De twee bedrijven vormden vanaf toen één bedrijf met een groot aanbod in woninginrichting, binnen- en buiten zonwering. Kortom, alles voor binnen en buiten onder één dak.

In 2007 is het bedrijf verhuisd naar een grotere locatie in Hilversum, Nieuwe Havenweg 5. Op deze locatie was het mogelijk om een eigen pand te realiseren met meerdere verdiepingen. In de kelder is een ruime parkeergarage te vinden waar alle klanten gemakkelijk hun auto kunnen parkeren. Op de 1e verdieping bevindt zich de zonwering afdeling Ambiance Zonwering van der Wal en op de 2e verdieping is de woninginrichting afdeling te vinden.

In 2008 mochten is het bedrijf Vivante Bekenkamp verhuisd van de Stationstraat naar de Nieuwe Haven en is het samengevoegd met Ter wal woninginrichting onder de naam Vivante Bekenkamp - Ter Wal. Ieder bedrijfs had zijn eigen specialisme en expertise en tezamen vormen ze een perfecte combinatie om de klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

2014 was het jaar van de vernieuwing. De showroom was toen al 6 jaar oud en was toe aan een flinke opknapbeurt. Er is besloten om alles volledig opnieuw in te richten en te voorzien van moderne materialen, collecties en meubels. Zo hebben wij gordijnatelier nagemaakt, een complete woonkamer in de showroom gebouwd en verschillende sfeerkamers toegevoegd zodat klanten verschillende stijlen en inrichtingen kunnen ervaren. Dit alles is in samenspraak gegaan met onze interieurstyliste José Kroon. In 2014 hebben wij tevens gekozen om de naam Vivante Bekenkamp te gebruiken als officiële bedrijfsnaam.

In Bussum beschikten wij ook al over een showroom met zonwering en woninginrichting, onder de naam Helios Zonwering. in 2013 hebben wij dat omgedoopt tot Ambiance Zonwering van der Wal - Helios en hebben de woninginrichting afdeling toegevoegd onder de naam Vivante Bekenkamp Bussum. In het najaar van 2015 en voorjaar van 2016 is de hele showroom vernieuwd en ook daar voldoet het nu aan de allernieuwste eisen. Zo hebben wij verschillende gevels nagebouwd en onze collectie pvc vloeren, gordijnen, raamdecoratie en Jasno shutters verder uitgebreid.

Onze nieuwste parel op de kroon is onze vestiging in Laren, Wij zijn in 2017 verhuisd van de Naarderstraat 31 naar de Naarderstraat 10A. De showroom is nu gelegen, midden in de winkelstraat van Laren en is tevens voorzien van een veel grotere collectie. Hier vind je nu alles op het gebied van vloeren zoals tapijt, vinyl, pvc vloeren en laminaat maar ook een grote collectie gordijnen, raamdecoratie en shutters van Jasno.
Klik hier

Vestiging Hilversum

De grootste showroom van Vivante Bekenkamp is te vinden in Hilversum. Hier bieden wij een grote collectie vloeren, gordijnen, vitrages, behang en natuurlijk onze uitgebreide Luxaflex Gallery shop. Hier vindt u alles op het gebied van Luxaflex raambekleding.

Tevens beschikken wij over een uitgebreid assortiment Verosol binnenzonwering en gordijnen om de zon van binnenuit te weren.Openingstijden Hilversum

Vestiging Bussum

Vivante Bekenkamp Bussum vormt samen met Ambiance Zonwering van der Wal - Helios dé specialist voor woninginrichting en zonwering. U kunt hier terecht voor maatwerk advies op het gebied van vloeren, raamdecoratie van Luxaflex en Verosol, gordijnen, vitrages en shutters.

Op zoek naar alle producten die het merk JASNO kan leveren? Dan bent u in onze showroom in Bussum aan het juiste adres. Hier kunt u namelijk de folds, de swings, de shutters en de blinds bekijken.Openingstijden Bussum

De grote merken van Vivante Bekenkamp

Bij Vivante Bekenkamp verkopen we onder meer de volgende merken:

Luxaflex
Parade
Bonaparte
De Ploeg
Artelux
Kendix
Desso